Az Altan Beton Hungária Kft. 1992-ben zöldmezős beruházásként KEZDTE MEG TEVÉKENYSÉGÉT. Az északkelet-olaszországi gazdasági térség egyik piacvezető csarnoképítő cége, az ALTAN PREFABBRICATI RT. ALAPÍTOTTA. Ekkor épült fel a KORSZERŰ TECHNOLÓGIÁVAL FELSZERELT VASBETONELEM-ELŐREGYÁRTÓ ÜZEME. Az Altan-csoport műszaki-technológiai tudásának, felszereltségének, gazdasági erőforrásának átadása és a magyar tagok helyi piaci ismerete és kivitelezői tapasztalata alapozta meg a vállalkozás gyors térnyerését.

A cég fő profilja az ELŐREGYÁRTOTT VASBETON ÉS VEGYES SZERKEZETŰ CSARNOKÉPÜLETEK TERVEZÉSE, GYÁRTÁSA, GENERÁLKIVITELEZÉSE.

TÖBB ÉVTIZEDES kollaudált hazai TAPASZTALAT felhasználásával vállaljuk, az ORSZÁG EGÉSZ TERÜLETÉN, megbízóink beruházásainak KULCSRAKÉSZ KIVITELEZÉSÉT, a beruházás előkészítésétől kezdve, a tervezésen és az engedélyek beszerzésén keresztül a használatbavételi engedély megszerzéséig.

Az elmúlt évek során megvalósított jelentős mennyiségű munkánk kifogástalan műszaki színvonala és az ügyfeleinkkel kialakított kiváló személyes kapcsolatok tanúsítják szolgáltatásaink minőségét. Ügyfeleink elégedettségét érzékelteti, hogy velünk felépíttetett telephelyeik bővítéseivel is minket bíztak meg.

img

VÁLLALATI STRATÉGIÁNK

MEGRENDELŐINK EGYEDI IGÉNYEINEK SZEM ELŐTT TARTÁSA,

A MINŐSÉG, KÖLTSÉGHATÉKONYSÁG, GYORSASÁG ÉS DESIGN FIGYELEMBEVÉTELÉVEL.