Az Altan Beton Hungária Kft. 1992 ÓTA FOGLALKOZIK IPARI, KERESKEDELMI, LOGISZTIKAI ÉS MEZŐGAZDASÁGI ÉPÜLETEK GENERÁLKIVITELEZÉSÉVEL, amely tevékenységen belül az alábbi szolgáltatásokkal állunk megbízóink rendelkezésére:

BERUHÁZÁS ELŐKÉSZÍTÉS

Megbízóinkkal - igény szerint - a beruházásra vonatkozó tárgyalások megkezdésétől a beruházás komplett megvalósításáig együttműködünk. Az ország számos térségében megvalósított munkáink során megszerzett tapasztalatunkkal már a beruházások előkészítő szakaszában is hatékony segítséget tudunk nyújtani:

 • MEGFELELŐ IPARI KÖRNYEZET ÉS ÉPÍTÉSI TELEK KIVÁLASZTÁSában, vizsgálatában,
 • beruházási program meghatározásában: ELŐ- ÉS LÁTVÁNYTERVEK, valamint KÖLTSÉGVETÉS-TERVEZET készítésében,
 • BERUHÁZÁSI TÁMOGATÁSOK LEHÍVÁSÁHOZ A PÁLYÁZATOK MŰSZAKI ELŐKÉSZÍTÉSÉBEN.

A beruházás korai fázisában induló együttműködés az OPTIMÁLIS BERUHÁZÓI PROGRAM KIALAKÍTÁSA érdekében meghatározó. Munkánk a megrendelő igényeinek részletes feltérképezésével kezdődik. Erre a munkafázisra nagy hangsúlyt fektetünk, hiszen elsődleges számunkra, hogy a BERUHÁZÓ TEVÉKENYSÉGÉT, TERMELÉSI MUNKASZERVEZETÉT LEGJOBBAN SZOLGÁLÓ KIVITELT AJÁNLJUK mind megjelenésben, mind műszaki megoldásokban, összhangban a gazdaságossági szempontokkal.

TERVEZÉS, ENGEDÉLYEZTETÉS

Megrendelőink beruházásainak megvalósítását a TERVEZÉSTŐL, AZ ÉPÍTÉSI ENGEDÉLYEK BESZERZÉSÉN KERESZTÜL, A HASZNÁLATBAVÉTELI ENGEDÉLYIG VÁLLALJUK. Tetszőleges méretben, egy- vagy többszintes kivitelben vállaljuk EGYEDI, ELŐREGYÁRTOTT VÁZSZERKEZETŰ ÉPÜLETEK ÉS A BERUHÁZÓK TEVÉKENYSÉGÉT LEGJOBBAN KISZOLGÁLÓ KIALAKÍTÁSOK GENERÁLTERVEZÉSÉT. Előregyártott, valamint vegyes rendszerek kombinálásával könnyen áthidaljuk az egyes rendszerkapcsolatok kialakításából eredő nehézségeket is.

A dokumentációk elkészítésén kívül biztosítjuk, hogy azok a különböző szakhatóságok előírásainak is megfeleljenek, e célból többször is egyeztetünk az illetékes hatóságokkal még mielőtt az engedélykérelem benyújtásra kerülne. Ez hozzájárul az engedélyek gyors beszerzéséhez és ügyfelünk hatóságokkal való jövőbeli jó kapcsolatának megalapozásához.

SZERKEZETGYÁRTÁS

Az épületek kivitelezéséhez SZÜKSÉGES ELŐREGYÁRTOTT SZERKEZETI ELEMEKET SAJÁT, 50.000 m2-en elterülő, korszerű technológiával és sablonparkkal felszerelt, daruzott GYÁRTÓÜZEMÜNKBŐL BIZTOSÍTJUK.

Vállaljuk standard és speciális elemek gyártását is, akár 30 métert meghaladó fesztávolságok áthidalását is.

KÖZVETLEN CSARNOKSZERKEZET-GYÁRTÁSI KAPACITÁSunk:

 • lehetővé teszi, hogy teljes mértékben ELLENŐRZÉSÜNK ALATT TARTSUK a kivitelezésre kerülő ÉPÜLETEK MINŐSÉGÉT,
 • NAGYFOKÚ RUGALMASSÁGot tesz lehetővé az építkezések ütemezésében,
 • biztosítja az ÁTADÁSI HATÁRIDŐK maradéktalan BETARTÁSÁT,
 • VERSENYKÉPES KIVITELEZÉSI ÁRAKAT nyújt megbízóink részére.

KULCSRAKÉSZ KIVITELEZÉS

Cégünk elsősorban MAGASÉPÍTÉSI MEGBÍZÁSOKRA SPECIALIZÁLÓDOTT. Munkáink túlnyomó többségét fővállalkozóként, generálkivitelezésben hajtottuk végre, mint például:

 • IPARI LÉTESÍTMÉNYEK, GYÁRTÓCSARNOKOK
 • IPARI és MEZŐGAZDASÁGI ÜZEMEK
 • RAKTÁRÉPÜLETEK és LOGISZTIKAI KÖZPONTOK
 • KERESKEDELMI LÉTESÍTMÉNYEK, KERESKEDELMI KÖZPONTOK ÉS ÁRUHÁZAK
 • IRODAÉPÜLETEK, CÉGKÉPVISELETEK és CSARNOKON BELÜLI IRODABLOKKOK

KULCSRAKÉSZ MEGVALÓSÍTÁSÁT.

Társaságunk a kivitelezési munkálatok irányítását és nyomon követését a beruházás teljes megvalósulása alatt magas szintű szakértelemmel és precizitással végzi, a vállalatunkkal folyamatosan együttműködő, azonos szemlélettel rendelkező alvállalkozói kör bevonásával, amely BIZTOSÍTJA megbízóink részére A MUNKÁK HATÉKONYSÁGÁT, MINŐSÉGÉT ÉS PONTOS ÁTADÁSI HATÁRIDEJÉT.

Meghatározó mennyiségű referenciamunkánk kifogástalan teljesítése biztosíték a megrendelői igények széleskörű kielégítésére.

LOGISZTIKAI KÖZPONTOK

imgimg

GYÁRTÓÜZEMEK

imgimg

CÉGKÉPVISELETEK

imgimg

ÜZLETI PARKOK

imgimg