Referencia lista

LIGHTTECH – GYÁRTÓCSARNOK

Megrendelő: LIGHTTECH Lámpatechnológiai Kft.

Kivitelezés helye: Dunakeszi

5.250 m2 alapterületű (beépített szintterület 6.590 m2) gyártócsarnok bővítés kulcsrakész kivitelezése a Lighttech Lámpatechnológiai Kft. Dunakeszin található telephelyén.

img

DAB - SZIVATTYÚGYÁR

Megrendelő: DAB Pumps Hungary Kft.

Kivitelezés helye: Nagykanizsa

4.800 m2 alapterületű gyártócsarnok bővítés kulcsrakész kivitelezése a DAB Pumps Hungary Kft. nagykanizsai telephelyén, amely során 260 m2 alapterületű iroda és szociális rész is kialakításra került. Az épület vasbeton vázas szerkezettel és shed tetős bevilágító felületekkel készült.

img

CATONE - LOGISZTIKAI RAKTÁRBÁZIS ÉS CÉGKÖZPONT

Megrendelő: CATONE Magyarország Kft.

Kivitelezés helye: Budaörs

Kompletten megterveztük, beszereztük az építési engedélyeket és megépítettük a több mint 41.000 m2 alapterületű, több fázisban elkészült logisztikai bázist és cégközpontot, Európa egyik piacvezető logisztikai cége részére. A raktárépületek -25 +4/6 C°-os hűtőcellákként vannak kialakítva, az épületekhez rakodó dokkok és vasúti terminál is csatlakozik.

img

FIORENTINI - GYÁRTÓÜZEM ÉS CÉGKÖZPONT

Megrendelő: FIORENTINI Hungary Kft.

Kivitelezés helye: Budapest

Elkészítettük a kiviteli terveket és komplett megépítettük a közel 5.000 m²-es gyártóüzemet, összeszerelő részleget, raktárakat és irodákat a vicenzai székhelyű PIETRO FIORENTINI SPA anyavállalat megbízásából, amely társaság a gázellátásban használt gépészeti berendezések (nyomásszabályozók, állomások, gázmérők) gyártásában piacvezető gyártó.

img

INNOVE - ÜZLETI PARK

Megrendelő: INNOVE Business Park Kft.

Kivitelezés helye: Budapest (IX. kerület)

A Budapest IX. kerületében, több mint 20.000 m²-es, több bérlős logisztikai és üzleti park megvalósítása során cégünk végezte a beruházás-előkészítést, komplett tervezést, engedélyeztetést és kulcsrakész kivitelezést. A csarnoképületek és belső igazgatási területek tervezésének fő szempontja a változó bérlői funkcióknak megfelelő rugalmasság biztosítása volt.

img

DIATRON - GYÁRTÓTÉR ÉS IRODA KIALAKÍTÁS

Megrendelő: INNOVE Business Park Kft.

Kivitelezés helye: Budapest (IX. kerület)

Cégünk végezte, a laboratóriumi diagnosztikai berendezéseket gyártó, Diatron Zrt. részére, az INNOVE logisztikai és üzleti parkban található bérleményének egyedi szempontok alapján történő kialakítását.Az összefüggő csarnoktereket, többfunkciós terekké alakítottuk, mindösszesen 4400 m2-en. A modern kétszintes irodát, gyártóteret, reagens helységet és a kapcsolódó raktárakat az exkluzív kialakítások és magas szintű technológiai megoldások jellemzik.

img