Az Altan Beton Hungária Kft. 1992 ÓTA MŰKÖDŐ ÉPÍTÉSI GENERÁLKIVITELEZŐ vállalkozás.

Több, mint 20 éves fennállása alatt JELENTŐS TAPASZTALATot szerzett,

 • IPARI LÉTESÍTMÉNYEK,
  GYÁRTÓCSARNOKOK
 • IPARI ÉS MEZŐGAZDASÁGI
  ÜZEMEK
 • LOGISZTIKAI KÖZPONTOK
  ÉS RAKTÁRÉPÜLETEK
 • KERESKEDELMI
  LÉTESÍTMÉNYEK
 • CÉGKÖZPONTOK ÉS
  IRODAÉPÜLETEK

KULCSRAKÉSZ ÉPÍTÉSE területén.

A GENERÁLKIVITELEZŐI SZERVEZET és a közvetlen CSARNOKSZERKEZET-GYÁRTÁSI KAPACITÁS ÖTVÖZÉSE NAGYFOKÚ RUGALMASSÁGot biztosít cégünknek a megrendelői igények kielégítésében.

Több évtizedes hazai tapasztalatunk és jelentős mennyiségű elkészült referenciamunkánk az ország egész területén biztos alapokat nyújtanak arra, hogy elősegítsük megrendelőinket a beruházásaik mind előnyösebb megvalósításában és kiváló műszaki színvonalában.

img
Beruházás előkészítés
img
Tervezés, engedélyeztetés
img
Generálkivitelezés
img
Vasbeton előregyártás

BERUHÁZÁS ELŐKÉSZÍTÉS

MEGBÍZÓINKKAL - igény szerint - a beruházásra vonatkozó tárgyalások megkezdésétől a BERUHÁZÁS KOMPLETT MEGVALÓSÍTÁSÁIG EGYÜTTMŰKÖDÜNK.

Részletek

TERVEZÉS, ENGEDÉLYEZTETÉS

Megrendelőink beruházásainak megvalósítását A TERVEZÉSTŐL, az ÉPÍTÉSI ENGEDÉLYEK BESZERZÉSÉN keresztül, a HASZNÁLATBAVÉTELI ENGEDÉLYIG vállaljuk.

Részletek

GENERÁLKIVITELEZÉS

CÉGÜNK elsősorban MAGASÉPÍTÉSI MEGBÍZÁSOKRA SPECIALIZÁLÓDOTT. Munkáink túlnyomó többségét, generálkivitelezésben hajtottuk végre

Részletek

VASBETON ELŐREGYÁRTÁS

Gyártóbázisunk korszerű technológiá-val és sablonparkkal felszerelt, daruzott gyártóüzem. FŐ PROFILUNK az előregyártott FESZÍTETT VASBETON SZERKEZETI ELEMEK GYÁRTÁSA ÉS SZERELÉSE.

Részletek